Ukens profil : Jan Eddie Kragtorp fra Fliskompaniet Studio Bergersen

16.2.24

Ukens profil er en serie om «Byggkeramikkens rockestjerner»

Flisekompaniets første butikk ble etablert allerede i 1979, sentralt plassert på Skøyen i Oslo. Fokuset i alle disse årene har vært et tydelig konsept, med et bredt og tidsriktig sortiment kombinert med fagsterke medarbeidere. Disse grunnprinsippene ble ytterligere forsterket når Flisekompaniet og Bergersen Flis ble fusjonert i 2022. Det fusjonerte selskapet går under navnet Flisekompaniet og co-brandes Studio Bergersen.Selskapet har 40 utsalgssteder i Norge med mer enn 850 millioner i omsetning og over 200 ansatte. 

Jan Eddie Kragtorp

Faglig leder/Prosjektselger i Flisekompaniet AS

At Jan Eddie er faglig leder er lett forstå :  “Hos oss skal du få hjelp  av faglig trygge medarbeider, med utdannelse innen relevante fagområder innen interiør, arkitektur og ingeniørfaget. Faglig kunnskap og ekspertise er noe vi har stort fokus  på, fra innkjøp, sortiment utvelgelse, veiledning i butikk og til det er innstallert . Våre medarbeidere er vant til å arbeide med ulike byggetekniske krav og standarder, og vi leverer all teknisk- og bærekraftsdokumentasjon som kreves i komplekse byggeprosjekter.  Jeg jobber også bevisst med å få frem nye og gode håndverkere.”  forteller en engasjert Jan Eddie.

OM FLISEKOMPANIET

Flisekompaniet  tilbyr et bredt vareutvalg av fliser, verktøy, baderomsinnredninger og øvrige produkter som kompletterer baderommet til både privatkunder og profesjonelle aktører.

Mens Flisekompaniet har hatt sin styrke mot forbruker- og proffmarkedet er Studio Bergersen et konsept rettet mot de profesjonelle aktørene, og har som målsetning å være den foretrukne samarbeidspartneren for utbyggere, arkitekter og proffkunder. Det å kunne tilby inspirerende og store, flotte utstillinger, teknisk kompetanse og komplette leveranser av små og store prosjekter gjennom våre unike logistikkløsninger, samt høyt faglig nivå, god service og bredt utvalg av bærekraftige produkter er noe vi begge har til felles.

Flisekompaniet er i dag en del av Saint Gobain Distribution Norway som er eid av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Konsernet har mer enn 180.000 medarbeidere i hele 68 land, og er Europas største distributør av byggevarer.

VIL TA EN DEL AV ANSVARET

Flisekompaniet har stort fokus på ansvarlig innkjøp og vi har forpliktet oss til at vi alltid skal ivareta miljø, arbeidstakeres rettigheter, samt være i henhold til lover og regler.
Dette er også innarbeidet i innkjøpsavtaler med leverandørene våre og er etablert dypt kulturelt i organisasjonen og inkludert i våre etiske retningslinjer. Dette for å sikre ansvarlighet hos forretningsforbindelser og i hele vår leverandørkjede.
Vi i Flisekompaniet tar vår del av ansvaret når det kommer til en bærekraftig samfunnsutvikling. Gjennom et tett samspill med våre ansatte, kunder, leverandører og eiere sørger vi for at helse, miljø og sikkerhet alltid har førsteprioritet.

Flisekompaniet gjennomfører fortløpende aktsomhetsvurderinger av leverandørkjeder, forretningspartnere og internt i samsvar med OECDs retningslinjer for flernasjonale selskaper. Arbeidet med aktsomhetsvurderinger gjør vi i tett samarbeid med vår eier Saint-Gobain. Vi foretar regelmessige risikoanalyser av alle leverandører. Aktsomhetsvurderingene gir i en del tilfeller grunnlag for nærmere oppfølging for å forsøke å stanse, redusere eller forebygge negative arbeidsforhold og uakseptabel ivaretakelse av menneskerettigheter. Ved negative funn vil det iverksettes tiltak for å rette opp, og forhindre at avvikene gjentas. Vi legger vekt på å påvirke til forbedringer framfor å avslutte samarbeid. Flisekompaniet kunder og samarbeidspartnere skal være trygge på at våre varer og tjenester stammer fra bærekraftige leverandørkjeder.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.