NBKF foretok messebesøk fredag 22.oktober for å hilse på foreningens utstillere og høre hva er nytt av året. Her er en kort reportasje.

Hey`di har flere ganger tidligere blitt kåret til messens beste stand. Selv om de ikke kom helt til topps i år så var Hey`di som vanlig godt synlige og viste et stort produktspekter. På bildet ser vi Stefan Berntsen som er nyansatt produktsjef for Byggkeramikk.

heydi

På standen til Wedi fant vi Jørn Lund som nyansatte daglig leder for Wedi Norge. Her sammen med kollegaene Preben Lunde (i midten) og Lasse Ervolder ( til venstre) . En nyhet er at pulverprodusenten Ardex har gått inn på eiersiden av Wedi i Tyskland. Wedi hadde på messa satt fokus på mulighetene som finnes med prefabrikkete dusjbunner.

ardex

Ardex sin stand fant vi i området der NM i overflateteknikk forgikk. Ardex et godt innarbeidet navn blant utførende innen maling- og beleggessektoren. Jan Oskarsen fulgte godt med de som konkurrerte om å bli norgesmestre.

ardex

Fliskjeden Norfloor viste bl.a. fram mulighetene som ligger i valg av etasjehøye veggfliser. Storformat golvfliser med " naturstein-look" var også noe de besøkende studerte grundig.

norfloor

Mapei hadde en stor og rommelig stand hvor de tok mot mange besøkende og kunne vise fram produkter og nyheter. Amandus Øyungen trakk f.eks. fram produkter som kan brukes hvis man har mye fukttransport i grunnmurer, betong og påstøper.

mapei

På standen til Fagrådet for våtrom fikk vi høre nyheten om at ny daglig leder var ansatt. Vidar Hellstrand begynner 1. januar og overtar etter Cato Karlsen som går over i pensjonistenes rekke. Vidar har solid våtromserfaring både som tidligere forsker i SIntef og nå gruppeleder i Obos Prosjekt. ( Foto: Odd Borgestad)

vidar

Totalt sett var der rundt 400 utstillere på årete messe og arrangøren melder om stor oppslutning.

Rapportert av Arne Nesje