NBKFs Styre

Henning Larsen

Spesialverktøy AS

Tlf: +47 93 41 13 11

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

allan nielsen

Kai Lund

Bergersen Flis

Tlf: 91 84 16 19

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

kai lund

Tore Carlson

Ardex AS

Tlf: 95 73 17 28

e-post: tore,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

tore carlson